Caves i vins

Joan-Sardà

Joan Sardà

Joan Sardà és un celler familiar fundat el 1927 i situat a l’Alt Penedès. Les vinyes al Penedès i al Cap de Creus, la masia d’origen medieval i el celler, són el re ex d’una llarga tradició i d’un respectuós compromís amb el nostre entorn. Elaborem vins i caves tractant de re ectir amb delitat i exigència tot el potencial de la nostra terra, obtenint productes singulars que doten d’una personalitat única a tota la gamma. Els importants reconeixements rebuts en els concursos internacionals més prestigiosos, ens ajuden a seguir posicionant els nostres vins en els principals mercats del món.


Cava-Berdié-Jovani-Vins

Cava Berdié - Jovani Vins

Cava Berdié està situada en un marc incomparable, sobre un mar de vinyes, al Penedès. Tenim la gran sort que la vida ha posat en el nostre camí aquest Celler i aquesta Terra que trepitgem, que dóna el fruit per crear els nostres Caves Berdié, i és aquí en aquest terrer, que creixen i maduren les vinyes de casa nostra, totes elles varietats tradicionals del Penedès, fins a aconseguir el seu punt òptim de maduració.


Cava-Martín-Soler

Cava Martín Soler

Els començaments de la família Soler al món vitícola es remunten als inicis del segle XVII, al mateix paratge on actualment produïm els nostres caves i vins.
El rebesavi de Martí Soler Sr., va adquirir la masia del 1616 i les vint hectàrees actuals de vinyes, que conreava per produir vi blanc; la major part del qual es venia a granel, en bocois, que es portaven al port de Vilanova i la Geltrú per a la exportació.
Més tard, l'any 1965, Martí Soler Sr., va apostar per elaborar i embotellar el seu propi cava. i l'actualitat, la nostra família continua cuidant les mateixes vint hectàrees de vinya que abriguen el celler, i que fa més de quatre segles ja van ser plantades pels nostres avantpassats. Un llegat que garanteix la continuïtat d'una família dedicada als caves des del 1965 i als vins des del Segle XVII.


Caves-Torre-Blanca-Llàgrima-d'Or

Caves Torre-Blanca Llàgrima d'Or

Gaudeix d’una visita inoblidable a les nostres bodegues. Una visita personalitzada amb tota la informació que necessites per a saber-ho tot del món del cava.
La història de Llàgrima d’Or al detall, les feines de la vinya, el procés d’elaboració, els diferents tipus de cava… i per a acabar una cata o un dinar a les nostres barbacoes, un espai per a gaudir d’un dia de pícnic amb els teus. Estem en una zona privilegiada, molt a prop de Barcelona i Tarragona, i a on l’oferta lúdica és tan àmplia com la cultural. Podeu visitar el museu Centre d’Interpretació del Cava, passejar per les rutes modernistes de Sant Sadurí o entre les vinyes.


 Mastinell

Mastinell

Des dels seus inicis, el pilar fonamental de Mastinell és la qualitat, tant en el servei al client com en les experiències i en les matèries primeres que s'utilitzen. Experiències basades en la terra, en l'esforç que suposa fer les coses ben fetes. La feina de pagès exigeix treball diari, i tota la plantilla de Mastinell s'esforça dia rere dia en servir al client i inculcar l'amor per la terra, i que aquest s'enamori i s'emporti un trosset del Penedès.
La constància i qualitat ha permès que els productes Mastinell comptin amb la màxima qualitat reconeguda per premis nacionals i internacionals, com les medalles d'or en el Concurs Mundial de Vins de Brussel·les (Bèlgica), les medalles de plata en premis Decanter (Regne Unit) i Mondiale du Rosé (França) o les medalles de bronze al Wine & Spirit Competition (Regne Unit) i en el Challenge International (Hong Kong).
Partint de la cura de les seves pròpies vinyes de les varietats macabeu, xarel·lo, chardonnay i parellada, la família Valderrama controla personalment tot el procés d'elaboració dels seus vins i caves gourmet fins al punt de venda.


Freixenet

Freixenet

Francesc Sala Ferrés va fundar el 1861 la Casa Sala, la primera marca exportadora de vins a Sant Sadurní d'Anoia. El seu fill, Joan Sala Tubella, va seguir amb el negoci i, després del casament de la seva filla Dolors Sala Vivé amb Pere Ferrer Bosch, comença el negoci del cava, el 1914.
Pere Ferrer Bosch era fill de La Freixeneda, finca del segle XIII situada a l'Alt Penedès. El negoci es va ampliant i comencen a aparèixer les primeres etiquetes de cava amb la marca Freixenet Casa Sala. Des del primer moment van optar per elaborar exclusivament cava, un vi escumós natural, seguint el mètode utilitzat a la Xampanya (França) des del segle XVIII. Van instal·lar les seves caves a Sant Sadurní d'Anoia, una població situada al cor de la comarca del Penedès. Aquesta regió ja era coneguda a l'època de l'Imperi Romà per la qualitat dels vins que s’hi produïen.
En els anys vint i trenta, l'impuls dels fundadors i la seguretat en la qualitat dels seus productes ja havien donat notorietat a la firma i fins i tot es van iniciar les exportacions destinades a situar-los en els mercats exteriors d’influència espanyola i en els mercats emergents d’aquell moment.